Robotmaaiers Honda

 

Als u van maaien houdt, prima.

Zo niet, dan is Miimo er. U hoeft zich er helemaal niet mee te bemoeien want hij volgt op intelligente wijze de indeling van elke tuin, terwijl hij stil en fijntjes het gras maait en geen lelijke maaideeltjes achterlaat. Hij is zo slim dat hij zelfs weet wanneer hij zichzelf moet opladen.

 

 

 
 
 
Mimmo 310
 
Mimmo 520
 
Mimmo 3000
 

Voordelen van een Mimmo:

- Waterdicht:  Alle Miimo's zijn volledig waterdicht en kunnen alle weersomstandigheden aan.
- Geen lawaai/overlast: Dankzij zijn elektromotoren is Miimo stil en bescheiden. Daardoor kan hij zelfs 's avonds laat het gazon maaien zonder u of uw buren tot last te zijn.
- Bluetooth Smartphone App: Een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface waarmee u de instellingen van uw Miimo kunt aanpassen via Bluetooth™ op uw smartphone.
- Instelbare maaihoogte: U kunt de maaihoogte voor uw gazon eenvoudig instellen tussen de 20 en 60 mm. Dat kan elektronisch via de smartphoneapp voor de HRM 3000 of handmatig voor de HRM 310/520.
- Soepele draai: De HRM 3000 beschikt over onze unieke, soepele draaitechnologie, waardoor hij kan wegdraaien van de begrenzingskabel zonder te stoppen, voor een optimale maai-efficiëntie.
- Flexibel laadstation: Miimo’s unieke laadstation kan op elke plek op uw gazon worden geïnstalleerd, dus ook onder een struik, op een smalle grasstrook of in een klein hoekje. Hierdoor kunt u hem heel discreet in uw tuin opbergen. *Alleen voor Mimmo 3000*
- Wasbaar: De Mimmo 3000 is uitgerust met geavanceerde waterprooftechnologie, waardoor hij kan worden afgespoeld met een gewone tuinslang.
- Antidiefstalbeveiliging: Elke Miimo kan worden beschermd door middel van een unieke beveiligingscode, zodat hij niet kan worden gebruikt door iemand anders dan uzelf. Hij stopt en slaat alarm zodra hij wordt opgetild en start pas weer als uw pincode is ingevoerd.