Winterbeurt

 

 

Meld u hier aan voor het winteronderhoud aan uw machine:

 

Het maaiseizoen is inmiddels weer afgelopen en uw tuin- grasmachine staat waarschijnlijk ongebruikt in een hoek.

Om ook het volgend maaiseizoen zonder storingen weer gebruik te kunnen maken van uw tuin- of maaimachine, adviseren wij u om deze machine tijdens de wintermaanden te laten controleren en van service te voorzien.

Of het nu gaat om een robotmaaier, een duw c.q. zelfrijdende loopmaaier of een zitmaaier, allen benodigen onderhoud.

Tijdens deze winter servicebeurt vullen wij de brandstoftank van de machine met de speciale milieuvriendelijke en lang houdbare Aspen 4T brandstof, zodat u gevrijwaard wordt van startproblemen voor de 1e maaibeurt in het nieuwe seizoen.......

Wat gebeurt er tijdens de onderhoudsbeurt?

Bij een winterbeurt wordt uw machine geheel gereinigd en voeren wij naast het noodzakelijke onderhoud ook preventief onderhoud uit, waardoor wij u voorjaarsgarantie kunnen geven. Deze garantie houdt in dat eventuele opstartproblemen in het voorjaar kosteloos door ons worden verholpen. Eventueel benodigde onderdelen vallen niet onder deze garantie.

Bij een kleine winterbeurt voeren wij enkel het noodzakelijke onderhoud uit. Hierdoor kunnen wij echter geen voorjaarsgarantie verlenen.

Indien u de machine niet zelf kunt brengen, dan kunnen wij deze voor u halen, dit dan in goed overleg en planning met u.

Als u gebruik wilt maken van deze winterservice al dan niet met transport service,  dan verzoeken wij om even contact te leggen met onze serviceafdeling middels:

  Telefoon 0575 – 501 686    of   e-mail:  wp@bruntinkvoorst.nl  (info@bruntinkvoorst.nl)


Meld u aan voor deze winterservice door op de tekening te klikken....: