Pellenc gratis accu actie!

Profiteer nu optimaal van deze gratis accu actie!

Bij aanschaf van:

 • 1x PELLENC machine + 1x PELLENC accu =  1x gratis accu
 • 2x PELLENC accu  (naar keuze)  = 1x  gratis accu

De onderstaande machines komen in aanmerking voor deze unieke actie:

 • Helion 3 (heggenschaar)
 • Helion Alpha (stok heggenschaar)
 • Excelion 2 LH/DH (bosmaaier)
 • Excelion Alpha (bosmaaier voor een Alpha accu)
 • Airion 3 (hand gedragen bladlazer)
 • Airion Backpack (rug gedragen bladblazer)
 • Cultivion (schoffel)
 • Cultivion Alpha (schoffel voor een Alpha accu)
 • Rasion Smart & Easy (grasmaaier)
 • Selion C21 (tophandel kettingzaag)

De actie is alleen geldig in combinatie met de volgende accu’s: Alpha 260, Alpha 520, ULiB 750, ULiB 1200 & ULiB 1500.

Deze actie loopt van 19-02-2024 t/m 31-05-2024 en zolang de voorraad strekt.

Aarzelt u over deze investering?  Plan dan bij ons een vrijblijvende demo in, dan kunnen wij samen
met u en uw collega’s kijken naar de verschillende mogelijkheden en een passende oplossing hierin.

Een unieke aanbieding!

Demodag Kärcher municipal was een succes!

6 februari 2024, een dag voor in de boeken. Een succesvolle Holder – Kärcher demodag! 💥 Op de prachtige locatie van het stadion “De Adelaarshorst” in Deventer, hebben wij verschillende machines getoond. Waaronder de nieuwe Holder S75 en de C55 en C65 modellen! Kärcher veegmachines waren er te vinden in verschillende maten en uitvoeringen. De dag begon uiteraard met een bak koffie en een mooi uitzicht over het stadion veld van Go Ahead Eagles. De presentaties gingen van start over Reneweble diesel en het bedrijf Kärcher. Daarna werden de bezoekers naar buiten begeleid en gingen we gezamenlijk een rondje maken langs de verschillende machines. Want waarom kiezen voor een Holder werktuigdrager of een Kärcher veegmachine? Door de jaren lange ervaringen en kennis van ons als Bruntink en de expertise van Kärcher werd dit haarfijn besproken. Na de lunch was het tijd voor actie, bezoekers konden zelf ervaren hoe het werkt, de ene wat meer bekent dan de ander. Na zo’n anderhalf uur gereden en geveegd te hebben was het tijd voor een drankje en de dag afsluiting. Het is maar weer eens gebleken, Holder is ijzersterk. En zoals wij altijd zeggen 4 seizoenen, 1 Holder.

Holder S75

Kom, Kijk, Rijdt en Overtuig uzelf. De HOLDER S75. Sterkere motor, minder uitstoot, ruimere cabine, vernieuwd hydrauliek met meer vermogen …. De nieuwe Holder S75 is de ideale partner voor veeleisend gebruik het hele jaar door op trottoirs en openbare ruimtes. Deze werktuigendrager is uniek: Geproduceerd met hoogwaardige componenten, hydrauliek en motor Compact ontwerp Krachtige aandrijving Zeer hoog ergonomie tevredenheidsgehalte Milieuvriendelijk middels gebruik van hoogwaardige brandstoffen alsmede biologische smeermiddelen Veelzijdigheid middels een breed scala aan werktuigen Flexibel en snel werktuigen wisselen 4 jaargetijden 1x HOLDER De knik besturing zorgt voor de wendbaarheid, precisie en tracking die nodig zijn voor perfecte resultaten. De permanente vierwielaandrijving verdeelt het vermogen van de 75 pk sterke motor optimaal over alle vier de wielen. Door de compacte breedte van minimaal 1,31 m (afhankelijk van de banden) bereik je alle hoeken en gaten van de stad. En het beste van alles is dat u vanuit uw comfortabele cabine zelfs de zwaarste klussen met gemak kunt uitvoeren. Ontdek nu waar u de nieuwe Holder S 75 kunt gebruiken.

Openhuis 14/15/16 april 2022

In april 2022 hebben wij de (her)opening van ons bedrijf gehad, dit gepaard met openhuisdagen.

Wat zijn wij onwijs trots op ons bedrijf!

De genoemde dagen hebben wij genoten van alles en iedereen, maar wij konden het echter niet zonder de werknemers en vrijwilligers. Zo hebben onze heren en dame heel wat avonden/zaterdagen overgewerkt en natuurlijk goede inzet getoond tijdens onze openhuisdagen.

Zo deden de mensen achter de catering goed werk waar iedereen erg lovend over was.

Daarnaast willen wij iedereen bedanken die bij ons langs is geweest maar ook voor alle cadeaus, bloemen en versnaperingen.

Met dank aan onder andere veel leveranciers hebben wij voor een mooi aanbod machines gezorgd die bezichtigd konden worden. Naast nieuwe machines stonden er ook verschillende oldtimers en occasions.

Openhuis 14/15/16 april 2022

Scania speciale voertuigen boek 2023

Het 'Scania speciale voertuigen boek' geschreven door Wim Boon. Ons paradeplaatje staat er in, om precies te zijn bladzijde 63, een mooie aanvulling in de 'prijzenkast'. Al heeft André eigenlijk alle Scania boeken van Wim, deze is natuurlijk wel heel speciaal. Een echte droom die uitkomt!

Bruntink Voorst over de Reco eTrac

Dealer van het jaar 2021 Heybroek

19 november 2021 werden wij uitgeroepen als service dealer van het jaar door onze leverancier Jean Heybroek! Dit hebben wij uiteraard te danken aan ons hard werkende team dankzij trouwe inzet en specialisme.
© 2024 Machinehandel Bruntink BV | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Fokko Ontwerp | Technische realisatie Sieronline B.V.