Over ons

Wij als Machinehandel Bruntink zijn een familiebedrijf en sinds 1986 leverancier van machines voor de groensector.

Wij leveren Tuin- en Parkmachines met service en onderhoud en ons bedrijf is zowel op de particulier als op de professional gericht, waar klanttevredenheid op de eerste plaats staat.

Met ons gemotiveerde team, jong en dynamisch hebben wij zo onze eigen benadering van service en staan garant voor efficiëntie en kwaliteit. Door de platte organisatiestructuur zijn wij als organisatie uiterst flexibel in de uitvoering van de verkoop- alsmede service- en onderhoudsactiviteiten.

Door ons grote regionale werkgebied bieden wij de klanten haal en brengservice alsmede service op locatie. We liggen centraal in de stedendriehoek en met snelwegen  A1 met A50 zijn wij vrijwel van alle richtingen snel te bereiken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken?

Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers of kom een kijkje nemen in onze winkel of om uw machine langs te brengen.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking,
Johan Bruntink & André Bruntink

 

“Wij willen een partner zijn die de klant ontzorgt en verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.”

Impressie van ons bedrijf bij oplevering 2022

video
play-sharp-fill

Verkoop

Johan Bruntink, Manon Bruntink en Bas Tebes

Technische dienst en transport

Robert Janssen, Gijs van Dommelen, Bernard Kamphorst, Dylan Bruntink, Paco Meijer, Wiebe Lubbers, Bas Tebes en André Bruntink.

Administratie

Bas Tebes, Manon Bruntink en Andre Bruntink

Directie

André Bruntink en Johan Bruntink
© 2024 Machinehandel Bruntink BV | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Fokko Ontwerp | Technische realisatie Sieronline B.V.