Service en kwaliteit

Wij als Bruntink Voorst staan voor service en kwaliteit. U kunt van ons een advies op maat verwachten.

Ons assortiment omvat machines voor de Bos-, Tuin-, Park- en Golfbaan sector, evenals (elektrisch) handgereedschap, transportvoertuigen en reinigingsmachines. We helpen u graag bij het vinden van de juiste machine die aan al uw wensen voldoet.

Middels een gespecialiseerd en vakkundig geschoold serviceteam staan wij voor u klaar. We bieden onderhoud en reparaties in onze werkplaats en kunnen u van dienst zijn met goed uitgeruste servicewagens voor reparaties, storingen en onderhoud op uw locatie. Bij storingen of calamiteiten waarbij transport van en naar de locatie gewenst is, beschikken wij over eigen vervoersmiddelen waaronder een vrachtwagen en aanhangers om deze machines op verantwoorde wijze te transporteren.

Beter kwaliteit dan spijt!

Machinaal slijpen

Wij zijn gespecialiseerd in het automatisch slijpen van messen voor cirkelmaaiers en maaiunits van kooimaaiers voor Openbaar groen, Sportvelden en Golfbanen.

VA-Keur & RDW

Wij zijn VA-keur gecertificeerd en RDW erkend om uw machine over te schrijven op kenteken.

Demo's en trainingen

U kunt bij ons ook terecht voor demo's en technische trainingen.

(Winter) onderhoud

Het onderhouden van uw machine is van groot belang, daarom bieden wij tijdens de wintermaanden onze ‘winter servicebeurt’ aan samen met een geplande ‘machine route’.

Het maaiseizoen is inmiddels weer afgelopen en uw tuin- grasmachine staat waarschijnlijk ongebruikt in een hoek. Om ook het volgend maaiseizoen zonder storingen weer gebruik te kunnen maken van uw tuin- of maaimachine, adviseren wij u om deze machine tijdens de wintermaanden te laten controleren en van service te voorzien. Of het nu gaat om een robotmaaier, een duw c.q. zelfrijdende loopmaaier of een zitmaaier, allen benodigde onderhoud.

Tijdens deze winter servicebeurt vullen wij de brandstoftank van de machine met de speciale milieuvriendelijke en lang houdbare Aspen 4T brandstof, zodat u gevrijwaard wordt van startproblemen voor de 1e maaibeurt in het nieuwe seizoen.

 

Wat gebeurt er tijdens de onderhoudsbeurt?

Bij een winterbeurt wordt uw machine geheel gereinigd en voeren wij naast het noodzakelijke onderhoud ook preventief onderhoud uit, waardoor wij u voorjaarsgarantie kunnen geven. Deze garantie houdt in dat eventuele opstartproblemen in het voorjaar kosteloos door ons worden verholpen. Eventueel benodigde onderdelen vallen niet onder deze garantie. Bij een kleine winterbeurt voeren wij enkel het noodzakelijke onderhoud uit. Hierdoor kunnen wij echter geen voorjaarsgarantie verlenen.

Indien u de machine niet zelf kunt brengen, dan kunnen wij deze voor u halen, dit dan in goed overleg en planning met u. Als u gebruik wilt maken van deze winterservice al dan niet met transport service,  dan verzoeken wij om even contact te leggen met onze serviceafdeling middels de contact pagina.

© 2024 Machinehandel Bruntink BV | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Fokko Ontwerp | Technische realisatie Sieronline B.V.