VA-Keur & RDW

   

VA-keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen.

Machines, werktuigen en gereedschap slijten bij
gebruik ervan. Het laten keuren op veiligheid van deze arbeidsmiddelen is dus zéér belangrijk.

Niet alleen voor de veiligheid van de gebruiker van het arbeidsmiddel, maar een veiligheidskeuring draagt ook bij aan een verlenging van de levensduur van het arbeidsmiddel. De overheid stelt het keuren dan ook verplicht. “Een APK voor machines”

Zie een VA-keuring als “investering in mens en machine”!

Dat werkt

 

 

Machinehandel Bruntink is VA-Keur gecertificeerd bedrijf

Wij als bedrijf zijn gecertificeerd om uw machines VA-keur te keuren en zodra uw arbeidsmiddel een VA-keur keuring heeft doorlopen, voldoet u dus aan de Arbowet. Bij goedkeuring kunt u een jaar lang verantwoord weer verder. Bij afkeuring moet natuurlijk eerst een reparatie volgen voordat het arbeidsmiddel goedgekeurd kan worden en veilig is. Een VA- keur is een kwalitatief hoogstaand en betrouwbare veiligheidskeuring.

Machinehandel Bruntink is een erkend VA-Keur bedrijf

VA-keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Alle machines die wij als Bruntink aan professionele klanten leveren worden voorzien van VA-keur en in de database opgenomen.

Machinehandel Bruntink is een RDW erkend bedrijf

Wij zijn door de RDW erkend om uw machine(s) over te schrijven naar uw naam en de machine of voertuig van kenteken en platen te voorzien.
© 2024 Machinehandel Bruntink BV | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Fokko Ontwerp | Technische realisatie Sieronline B.V.