Reco Etrac

 

 

 

   De toekomst is gearriveerd.........

De RECO eTrac is een professionele en volledig elektrische werktuigdrager.
Ontwikkeld met de gedachte van en vanuit de toenemende vraag naar emissieloze machines voor groenonderhoud.

De voordelen van de RECO eTrac elektrische werktuigdrager

Emissieloos

De RECO eTrac is een volledig elektrisch aangedreven werktuigdrager. Dit betekent geen uitstoot van roetdeeltjes, stank of lawaai. Met deze schone en efficiënte machine werkt u prettig en veilig. Daarnaast biedt deze emissieloze werktuigdrager u ook commerciële voordelen: u heeft een betere concurrentiepositie bij aanbestedingen en u kunt als ondernemer profiteren van zeer aantrekkelijke subsidieregelingen zoals de MIA (Milieu-investeringsaftrek) / Vamil (Willekeurige afschrijving milieu-investeringen) en diverse lokale regelingen.

 

 

Krachtig
De machine is uitgerust met een krachtige en hoogwaardige Lithium-Ion accu. Hiermee kunt u minimaal acht uur lang borstelen zonder dat u hoeft bij te laden.
De werktuigdrager is uitgerust met twee wielmotoren die voorzien zijn van waterkoeling.

Wendbaar
Door zijn bescheiden afmetingen en de fuseebesturing is de RECO eTrac enorm wendbaar. De machine heeft een breedte van slechts 130 cm en heeft

geen enkel probleem met smalle straten, hellingen of stoepranden.

Comfortabel
De moderne en stille cabine van toonaangevend leverancier Mathieu voldoet aan de laatste arbo-eisen. Het zicht is optimaal dankzij de hoge zitpositie, de glazen deurpanelen en de extra lage panoramische voorruit. Voor een perfecte zithouding zijn de ergonomische stoel en de stuurkolom volledig en eenvoudig instelbaar. De borstelarm is met één joystick te bedienen. De cabine is bovendien uitgerust met Climate Control zodat u in alle weersomstandigheden prettig en veilig kunt werken.

 

 

 

Bekijk hier de RECO eTrac werktuigdrager in actie

 

      

 

Hebben wij uw interesse gewekt met deze revolutionaire machine.....   Klik hier en wij contacteren u ......