Pellenc reinigingsmachines

 

PELLENC   :  accu machines voor de reiniging.         

Het succes van de groep PELLENC is al sinds 40 jaar gebaseerd op een permanent innovatief beleid en de integratie van milieueisen. Dankzij deze strategie is de groep tegenwoordig een leidende speler in de sector van machines, uitrustingen en gereedschap voor de gespecialiseerde landbouw en het onderhoud van groene zones en stadsreiniging.

 

 

PELLENC Handblazer Airion 3

 
 

Handblazer Airion 3

 
 

Met een gewicht van 2,55 kg en een gepatenteerde ergonomie kan de Airion 3 eenvoudig en duurzaam worden gebruikt in alle weersomstandigheden. Naast het feit dat de Airion 3 is ontwikkeld om te voldoen aan de door professionals vereiste betrouwbaarheid, kracht en efficiëntie, kan hij bovendien enkele uren achter elkaar worden gebruikt zonder vermoeidheid of specifieke spanning in de pols. Het apparaat is stil en krachtig en presteert even goed in een stedelijke omgeving, in de buurt van gevoelige gebieden als in parken en tuinen.

 

 

 

 

 

Het grootste voordeel van het gereedschap is zijn beperkte geluidshinder. Het tweede sterke punt is zijn ergonomie, wat met name betreft het gewicht van het gereedschap en de accu. Het comfort-harnas zorgt voor een goede verdeling van de lasten en voor verlichting van de gebruiker. Daardoor kunnen de gebruikers productiever werken. Het apparaat is elektrisch en zeer krachtig.

Een extra pluspunt van de Airion 3 is de snelkoppeling voor accukabel voor de elektriciteit, zodat het gereedschap kan worden uitgeschakeld bij het neerleggen, maar vooral omdat deze voor veiligheid zorgt bij het werk, aangezien de koppeling vanzelf losgaat als je ergens aan blijft hangen tijdens het gebruik

 
   

 

 
  € 690,- excl. BTW   
                    Interesse / bestellen  
   
   

PELLENC veegmachine Cleanion

 
 

Veegmachine Cleanion

 
 

De veegmachine CLEANION is ideaal voor het ruimen van sneeuw in de winterperiode. CLEANION is multifunctioneel dankzij zijn vele accessoires en zeer hanteerbaar dankzij functies als Zero Turn, zijn rijsnelheid en achteruitstand. De veegmachine baant zich behendig een weg door de hele stad en rijdt moeiteloos de trottoirs op dankzij zijn gemotoriseerde wielen. Hij is ideaal voor het vegen van trottoirs, schoolpleinen, sportterreinen, kunstgrasvelden of industrieterreinen, aangezien hij zich aanpast aan alle oppervlaktes.

 

 

 

 

 
   
        
€ 4.250,- excl. BTW     Accesoires op aanvraag
Interesse / bestellen    Interesse / bestellen

                                            Download de catalogus;

                                    

 
   

Overige Pellenc producten