Schliesing houtversnipperaar

 

Geknipt voor snoeien.

 

Kwaliteit, veiligheid en innovatie:

Al meer dan 30 jaar produceert Schliesing hoogwaardige houtversnipperaars voor professioneel gebruik in tuin- en landschapsonderhoud, voor steden en gemeenten, en voor landbouw-, bosbouw- en boomverzorgingsbedrijven. De machines worden in de vestiging in Kempen am Niederrhein geproduceerd: 100% Made in Germany. Daarbij blijven zij trouw aan de door hun zelf opgelegde eis:                                            

Door professionals voor professionals
Schliesing levert een volledig programma snoeihoutversnipperaars, geschikt voor alle soorten snoeihout. Door een invoertrechter uit één stuk, gecombineerd met een gesloten schijfsysteem met sleufgaten en een geleidelijke invoer. Middels twee invoerwalsen wordt een constante haksellengte gegarandeerd. Hierdoor ontstaat een ideaal eindproduct voor compostering, bodembedekker, wandelpaden, bio-energie etc. 

Fluisterschijf®

Bijna alle Schliesing houtversnipperaars zijn leverbaar met de Fluisterschijf®, een in de praktijk bewezen en gepatenteerd snijsysteem.
De in V-vorm geplaatste messen trekken het hout gelijkmatiger en met minder trillingen naar het midden van de trechter. Dit zorgt voor:

  • tot 30% minder geluid;
  • tot 40% langere inzetbaarheid van messen
  • een gelijkmatiger en veiliger invoer dan bij gangbare messen. 

Hydraulische PowerGrip invoer:

De invoerwalsen - met gebogen kammen - pakken ook dik hout en zorgen voor het breken van zijtakken. Elke invoerwals wordt aangedreven door een aparte hydromotor, met een agressieve en gelijkmatige invoer tot gevolg. Het systeem verhindert zijwaarts wegslaan van hout – en dat maakt het werken veiliger.
 
Alle machines zijn gebouwd conform CE richtlijn, en zijn voorzien van een bedieningssysteem volgens DIN norm, waardoor veilig werken gegarandeerd is.
 

Nieuw in 2023:
De middenklasse versnipperaars is uitgebreid met een 2-tal volledig elektrische machines.  De 235MX-
E en de 325MX-E.
Deze zijn ontwikkeld met de gedachte één volledige snipperdag werken.  
En dat is gelukt.!
Dus vraag om een demonstratie bij u op locatie en probeer de machine uit en laat u overtuigen op deze snipperdag van onze kwaliteiten.


Wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons via:
+31653781814   of   +31628760040   

 

Aftakasmachines/aanbouw Motormachines/getrokken
  + volledig Elektrische machines