Stihl motorgereedschappen

 
(Klik door naar onze Stihl Website en Shop)

 


 

Het complete Stihl assortiment:

 

Kettingzagen
 

Sinds meer dan 85 jaar geeft STIHL de toon aan in de ontwikkeling van de motorzagen. Innovatieve techniek, ergonomische vormgeving en voorbeeldige kwaliteit hebben de STIHL motorzagen tot het best verkopende motorzaagmerk gemaakt. STIHL motorzagen zijn er voor de meest uiteenlopende eisen : van de compacte hobbyzaag tot de beresterke profizaag met een vermogensspectrum van 1,2 tot 6,4 kW (1,6 tot 8,7 PK).

 


 
Benzine kettingzagen voor huis en tuin
 

 


 
Benzine kettingzagen voor land en tuinbouw
 

 


 
Benzine kettingzagen voor bosbouw

 

 


 

Kettingzagen voor boomverzorging
 


 


 

Carving kettingzagen
 

 


 

Reddingskettingzagen
 

 


 
Hoogsnoeiers

 


 
Accessoires voor kettingzagen

 

 
 

 

 

 

Kantenmaaiers, Grastrimmers en Bosmaaiers
 

Op moeilijk terrein en vooral overal waar de grasmaaier niet bij kan, zijn de kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers van STIHL in hun element. Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkheden uiteenlopend: van maaien langs grasperken tot het rooien van dicht struikgewas.

Ongeacht of u een particuliere of professionele gebruiker bent en welke aandrijving u ook verkiest, u vindt binnen het breed assortiment van STIHL ongetwijfeld de machine die bij u past.

 


 
Benzine kantenmaaiers voor kleinere tuinen.
 

 


 
Benzine grastrimmers voor grotere tuinen.
 

 


 
Benzine bosmaaiers voor grasvlakten.
 

 


 
Professionele benzine bosmaaiers

 


 
Ruggedragen benzine bosmaaiers

 


 
Accessoires en snijgarnituren

 

 

 

Bladblazers en Bladzuigers
 

De bladblazers en bladzuigers zijn efficiënt op elk terrein, of het nu gaat om een tuin, een verkeerszone of een parking. Gevallen bladeren, gemaaid gras, afval, niets weerstaat aan de blaaskracht van de bladblazers. Ze ontruimen in een recordtempo zonder moeite alle oppervlakten. De STIHL bladzuigers verslinden letterlijk bladeren, maai- en snoeiafval. Ze hakken dit tuinafval fijn zodat het kan gebruikt worden als compost of voor mulching.
 

 
Benzine bladblazers
 

 


 
Ruggedragen benzine bladblazers
 

 


 
Benzine bladzuigers
 

 


 
Accessoires voor bladblazers en bladzuigers

 

 
 

 

 
 

 

 

 

Heggenscharen
 

Onze heggenscharen en haagscharen zijn de ideale partners voor het onderhoud van uw hagen, ongeacht het type haag. Zowel hagen in parken en andere groenvoorzieningen als hagen in uw eigen tuin, geeft u met STIHL de perfecte snit. Dankzij de heggenscharen op steel kan u ook de hoogste en breedste hagen onderhouden. Zo heeft u geen ladders of steigers meer nodig. Of u kiest voor benzine, elektrische of accuaandrijving, de innovatieve techniek zorgt steeds voor het beste resultaat.

 


 
Benzine heggenscharen

 


 
Benzine heggenscharen op steel

 


 
Accessoires heggenschaar

 

 

 

CombiSysteem
 

Kanten maaien, heggen en bomen snoeien, paden en opritten proper maken, grond bewerken, ... in de tuin is er veel te doen. Daarom is het erg handig wanneer u dit alles met slechts één machine kan doen. Dit is mogelijk dankzij het STIHL CombiSysteem. Door een krachtige Combimotor te combineren met één van de dertien verschillende aanbouwgereedschappen, beschikt u steeds over de juiste machine. Het aansluiten van de aanbouwgereedschappen verloopt snel en eenvoudig dankzij een snelkoppeling.

 

 
Combimotoren

 


 
Combigereedschap

 


 
Accessoires CombiSysteem

 

 

 

MuliSysteem
 

 
Of het nu gaat om gazononderhoud, het bewerken van de grond of het schoonvegen van grote oppervlakken: met het universeel inzetbare STIHL MultiSysteem brengt u uw perceel met slechts één machine in perfecte vorm. De MultiMotor kan snel en gemakkelijk met verschillende Multigereedschappen uitgerust worden. Het gazon beluchten en de randen snijden, mos harken, grond frezen en verkruimelen, uw oprit vegen - met het STIHL MultiSysteem bent u optimaal uitgerust.

 

 
Multimotor MM 55

 


 
Multigereedschappen

 

 
 

 

 

 

Reinigingsmachines
 

Het STIHL hogedrukreinigersprogramma zorgt dan weer voor een perfecte reiniging. Onze hogedrukreinigers overtuigen door hun slijtvaste en bijzonder duurzame constructie. De alleszuigers van STIHL blinken uit door hun krachtig zuigvermogen en eenvoudige bediening.

 


 
Veegmachines

 


 
Hogedrukreinigers en toebehoren

 


 
Alleszuigers en toebehoren

 

 

 

Sproeiers en Vernevelaars
 

Een mooie oogst behalen vergt veel werk en verzorging. De STIHL vernevelaars en sproeiers werken op volle kracht in wijngaarden, boomgaarden of moestuinen. Deze toestellen helpen u om eenvoudig meststoffen, bestrijdingsmiddelen, korrels en zaden te verspreiden, zelfs op grote oppervlakten. Met STIHL verzorgt en bemest u elk type terrein zonder moeite.

 


 
Vernevelaars
 

 


 
Sproeiers
 

 


 
Accessoires Vernevelaars
 

 


 
Accessoires sproeiers

 

   

 

 

Doorslijpers en Betonzagen
 

Als professionele gebruikers met harde materialen zoals steen moeten werken, komen onze krachtige en wendbare machines goed van pas. Onze professionele machines zijn uiterst robuust en betrouwbaar, onder meer bij het herstellen van wegen, voor bouwondernemingen of reddingsoperaties. De STIHL doorslijpers zijn zeer doeltreffend voor alle werkzaamheden waarbij het nodig is om staal, beton, steen, ijzer of asfalt te snijden. De STIHL steen- en betonzaag is de ideale aanvulling op de doorslijpmachine. De GS 461 kettingzaag heeft alles in huis om hoeksneden te maken voor muuropeningen, of om buizen en beton door te zagen.

 


 
Steen en Betonzaag
 

 


 
Accessoires steen en betonzaag
 

 


 
Doorslijpers
 

 


 
Slijpwagen en accessoires

 

 

 

 

 

 

 


 
Doorslijpschijven

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Benzine grondboren
 

De STIHL benzine grondboren zijn betrouwbaar, leveren sterke prestaties en kunnen met veel accessoires uitgerust worden. Ze boren snel en krachtig gaten, zelfs in zware grond. Of u nu bodemstalen wil nemen of gaten wil boren voor planten of hekwerk, met de STIHL benzine grondboren kunt u krachtig en precies talrijke boorwerkzaamheden uitvoeren op korte tijd.

 


 
Benzine grondboren

 


 
Accessoires benzine grondboren

 

 
 

 

 

 

Brandstoffen, oliën en accessoires
 

Het functioneren en de levensduur van een motor hangt af van de kwaliteit van de gebruikte brandstof. Daarvoor biedt STIHL een hoogwaardig programma brandstoffen en smeermiddelen, die precies op de eisen van de machine zijn afgestemd. Bekijkt u ook onze effectieve, op STIHL machines afgestemde vetten, reinigingsmiddelen en speciale sprays.

 


 
Brandstoffen en oliën

 


 
Smeermiddelen en reinigingsmiddelen

 


 
      Jerrycans en vulsystemen

 

 

 

Handgereedschap
 

De hoogwaardige producten uit het STIHL programma gereedschap en toebehoren voor de bosbouw hebben zich reeds tientallen jaren in de praktijk gehandhaafd. Onze toebehoren zorgen voor het grootst mogelijke comfort in combinatie met motorzagen en motormachines. In het volledige STIHL-programma handgereedschap voor de bosbouw vindt u hoogwaardige artikelen voor het bos- en landschapsonderhoud en de houtkap.

 

 
Snoeisharen, tuinscharen en takkenzagen.
 

 


 
Pikhaken, velhevels, haken en tangen.
 

 


 
Bijlen en kloofhamers.

 

 


 
Sikkels, vilijzers en wiggen.
 

 


 
Gereedschap, gordelriemen en toebehoren.

 

 
 

 

 

 

Veiligheidsuitrusting
 

 
Actieve en passieve veiligheid gaan bij STIHL consequent hand in hand. Voor actieve veiligheid zorgen de modernste technieken en de hoge kwaliteit van onze motormachines. Ons programma van toebehoren biedt ons passieve veiligheid. Dit zorgt voor een optimale aanvulling op de technische veiligheidskenmerken. De persoonlijke veiligheidsuitrusting van STIHL reduceert niet alleen de kans op letsel, maar voorkomt ook gezondheidsrisico's door klimaatinvloeden. Bij de STIHL veiligheidskleding wordt zeer veel waarde gehecht aan een hoog draagcomfort.
 

Veiligheidskleding kan niet alles voorkomen!
Geen enkele veiligheidskleding kan een absolute bescherming bieden. De veiligheidskleding is dan ook geen alternatief voor een veilige werktechniek. Let dan ook beslist op de veiligheidsvoorschriften in de handleidingen van de machines.

 


 
Stihl kleding voor bosarbeiders

 

 


 
Werkkleding voor professionele en hobbygebruikers.
 

 


 
Handschoenen, veiligheidsbrillen, gehoor-, hoofd- en gelaatsbescherming

 


 
Stihl rubberlaarzen en lederen motorzaaglaarzen