Robotmaaiers Stihl

 

 

Stihl

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! De iMow robotmaaier neemt het meeste werk van u over. Eénmaal geprogrammeerd maait de iMow robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar uw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heeft u altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren, zodat u weer onbeperkt van uw tuin kunt genieten.

 

RMI 422 RMI 422 P RMI 422 PC
RMI 632 RMI 632 P RMI 632 C
   
RMI 632 PC   Folder met prijzen 2021

 

Voordelen van een iMOW Stihl robotmaaier:

- De bediening: Een iMOW maakt het leven eenvoudiger. Daarom hebben we hem zo ontworpen dat hij gemakkelijk te bedienen is. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface vindt iedereen zijn weg terug in het menu zonder dat technische voorkennis vereist is.
- De Prestaties: Eenmaal geprogrammeerd maait de iMOW robotmaaier zelfstandig en met een perfect resultaat. Volgens uw wensen, maar helemaal op zichzelf, dag na dag. Bij regenweer blijft hij in het dockingstation om de grasnerf niet te beschadigen.
-De Service:  STIHL voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen, ook als het op service aankomt. Daarom vind je de iMOW robotmaaier alleen bij een erkende dealer. Deze helpt u bij het kiezen van de juiste iMOW voor je tuin en kan de installatie voor u uitvoeren.
- Controle op afstand: Met de handige iMOW app kunt u met uw smartphone en tablet uw iMOW starten en stoppen, zijn maaiplan aanpassen of zijn positie bepalen (C-modellen) - heel eenvoudig en handig, waar u ook bent. En zorgen om de maandelijkse kosten hoeft niet, want alle gebruikers van de iMOW-C modellen krijgen de iMOW app en de mobiele verbinding van de robotmaaier als gratis extra functie aangeboden.

 

De Stihl iMOW robotmaaier in een oogopslag

 
  1. Afneembaar bedieningspaneel voor een intuïtieve programmering – comfortabel zonder dat u hoeft te bukken.
  2. Intelligente sensoren om de omgeving te herkennen. Hindernissen omzeilt de iMOW robotmaaier zelfstandig. Als de regensensor is ingeschakeld, rijdt hij bij regenweer terug naar het dockingstation.
  3. Hellingen tot 45 procent zijn kinderspel voor de iMOW, met aangepaste maaisnelheid.
  4. Bediening via app bij alle iMOW-C modellen.
  5. Performante lithium-ionaccu met intelligent laadsysteem.
  6. Bescherming tegen diefstal door invoer van een pincode en gps-lokalisering bij alle iMOW-C modellen.
  7. Robuuste mulchmessen voor een perfect maaibeeld en langdurig onderhouden gras.