Aspen

 

 

  

Aspen brandstoffen:

Aspen benzine is speciale alkylaatbenzine. Alkylaatbenzine is de schoonste benzine die gewone benzine zoals Euro 95 en Super 98 kan vervangen. Het is beter voor uw gezondheid, het milieu en de machine. Alkylaatbenzine bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk en wordt het risico op kanker door blootstelling aan benzeen beperkt.

Als gebruiker merkt u het verschil met gewone benzine meteen; geen last van irritaties aan ogen en luchtwegen, geen hoofdpijn en misselijkheid meer. Overal waar mensen direct in aanraking komen met brandstofdampen en uitlaatgassen is Aspen een zeer gewaardeerd alternatief.
 

Uw machine start altijd en uw gezondheid is beschermd

Wist u dat na 1 uur grasmaaien met normale benzine de uitstoot van de giftige stof benzeen gelijk is aan ongeveer 100 uur grasmaaien met Aspen alkylaatbenzine? Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner dan gewone benzine.
Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen of aromaten.
Dit is niet alleen beter voor u en uw omgeving, maar ook voor uw tuinmachine. Het houdt de motor schoner en zorgt dat deze altijd start.
U kunt Aspen alkylaatbenzine gerust in de tank laten zitten wanneer u uw tuinmachine voor de winter opbergt.
Alkylaatbenzine behoudt haar kwaliteit waardoor u in het voorjaar weer probleemloos aan de slag kunt!

Aspen brandstoffen zijn leverbaar in:

 •     5 liter jerrycan
 •   25 liter jerrycan
 •   60 liter vat/ drum
 • 200 liter vat/ drum                                    

 

 

 Aspen 2: 

 Aspen 4: 

Autofiller

 Schone alkylaatbenzine voor tweetaktmotoren.
 Met 2% volsynthetische 2-taktolie

 Schone alkylaatbenzine voor viertaktmotoren.
 zonder toegevoegde olie

 Voor Aspen 5L cans, vulhulp
met automatische tankstop.  

 

ASPEN 2 takt 5Ltr per can ASPEN 4 takt 5Ltr per can ASPEN Filler voor een 5Ltr can
€ 19,84 excl. BTW  (€24,- incl.BTW) € 19,60 excl. BTW  (€ 23,72 incl.BTW) € 18,50 excl. BTW  (€ 22,39 incl.BTW)
Interesse / bestellen Interesse / bestellen Interesse / bestellen
     

 


 

Specificaties:

 

Aspen 2  schone alkylaatbenzine voor tweetaktmotoren.

 Met 2% volsynthetische 2-taktolie:

Aspen 2 is een kant en klare tweetakt mengsmering voor kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, brommers en andere tweetaktmotoren. Aspen 2 verbrandt schoner waardoor de uitlaatgassen van tweetakt machines minder gevaarlijk voor uw gezondheid zijn. Bovendien blijft de motor ook schoner, dit zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 2 kan jarenlang worden bewaard zonder dat de kwaliteit vermindert!

Uw voordelen:
 • Kant en klare mengsmering voor alle tweetakt machines
 • Uw machine start altijd
 • Aspen blijft jarenlang houdbaar
 • Minder onderhoud & een langere levensduur van uw machine
 • Uw gezondheid en het milieu worden optimaal beschermd
   
   
  Download uw Flyer

oor welke machines en voertuigen  ?

Aspen 2 is te gebruiken voor alle tweetaktmotoren die een mengverhouding van 1:50 voorschrijven. Omdat de 2-taktolie van Aspen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, kan Aspen 2 vaak ook gebruikt worden voor tweetaktmotoren die een andere mengverhouding voorschrijven. Aspen 2 is geschikt voor kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers, doorslijpers, grondboren, trilmachines, brommers en andere tweetaktmachines en voertuigen.

Waarom Aspen 2  ?

Aspen 2 is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Omdat tweetaktmotoren relatief veel schadelijke uitlaatgassen uitstoten en u deze direct inademt, bevelen wij Aspen 2 aan. Aspen benzine is alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen, zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Dit heeft voordelen voor u, voor het milieu en voor uw machine. Uw machine loopt beter en start altijd. Loopt beter omdat er veel minder koolvorming ontstaat. Start altijd omdat Aspen 2 jarenlang houdbaar is en daarbij haar kwaliteit behoudt, ook na een lange periode van stilstand. Op de lange termijn bespaart u dus op onderhoudskosten. Aspen 2 is aangenaam in het gebruik. De handige 5L jerrycan  met bijhorende vulaccessoires maakt het tanken eenvoudig. Met de Fillpartner Autofiller tankt u zonder knoeien en met automatische vulstop!

 

 


 

Aspen 4  schone alkylaatbenzine voor viertaktmotoren.

Zonder toegevoegde olie:

Aspen 4 is een alkylaatbenzine voor grasmaaiers, aggregaten, boten en andere viertaktmotoren. Door de schonere verbranding van Aspen 4 zijn de uitlaatgassen minder gevaarlijk voor uw gezondheid. Bovendien blijft de motor schoner, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 4 kan jarenlang worden bewaard en behoudt haar kwaliteit!

Uw voordelen:
 • Uw machine start altijd
 • Aspen blijft jarenlang houdbaar
 • Vrijwel reukloos
 • Minder onderhoud & een langere levensduur van uw machine
 • Uw gezondheid en het milieu worden optimaal beschermd
  Download uw Flyer

  

Voor welke machines en voertuigen  ?
Aspen 4 is te gebruiken in alle viertaktmotoren waarin Euro 95 ongelood gebruikt wordt. Aspen 4 is geschikt voor grasmaaiers, tuintractoren, boten, golfwagens, bladblazers, grondfrezen, aggregaten, pompen en andere viertaktmachines en voertuigen.

Waarom Aspen 4  ?

Aspen 4 is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Omdat kleinere viertaktmotoren relatief veel schadelijke uitlaatgassen uitstoten en u deze direct inademt, bevelen wij Aspen 4 aan. Aspen benzine is alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Dit heeft voordelen voor u, voor het milieu en voor uw machine. Uw machine loopt beter en start altijd. Loopt beter omdat er veel minder koolvorming ontstaat. Start beter omdat Aspen 4 jarenlang houdbaar is  en daarbij haar kwaliteit behoudt, ook na een lange periode van stilstand. Op de langere termijn bespaart u dus op onderhoudskosten.  Aspen 4 is aangenaam in het gebruik omdat het vrijwel reukloos is. De handige 5L jerrycan met bijhorende vulaccessoires maakt het tanken eenvoudig. Met de Fillpartner Autofiller tankt u zonder knoeien en met automatische vulstop!

 


 

Aspen Autofiller

De Fillpartner Autofiller voor de Aspen 5 liter jerrycan maakt het tanken van uw machine gemakkelijk.
Bovendien beschermt de Autofiller u en uw omgeving tegen het onnodige directe contact met de brandstof door het unieke dampretoursysteem.
De complete afdichting op iedere tank zorgt er namelijk voor dat er geen benzinedampen vrijkomen.
De benzinedamp uit de tank wordt in de jerrycan gezogen.
Wanneer de tank vol is, stopt de Autofiller automatisch met tanken.
Hierdoor hoeft u nooit meer te knoeien!

De voordelen:  

 • Past uitstekend op Aspen 5 liter jerrycan.
 • In alle standen draaibaar.
 • Past op elke tankopening.
 • Stopt automatisch wanneer de tank vol is.
 • Unieke dampretoursysteem.
 • Geen benzine spilling door rubberen kraag.
 • Degelijk 100 % recyclebaar POM kunstof.
           
  Download uw folder