Hoaf onkruidbranders

 


 
HOAF WeedControl is nu al weer 50 jaar zeer actief op het terrein van gasgestookte infrarood en brander technologie.
De ervaring en kennis die in deze periode is opgebouwd, wordt toegepast in onderling zeer verschillende producten zoals infrarood stralingsverwarming voor industriële en commerciële toepassingen, lamineerovens voor het lamineren van glas, apparaten voor het repareren van asfaltwegen en apparaten voor het thermisch beheersen van onkruid in de openbare ruimte.

 

 

Openbare ruimte


Herkenbaar voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud in een openbare ruimte, onkruid vormt een groot probleem.

Het maatschappelijk draagvlak voor het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen in onze directe omgeving neemt hand over hand toe. Degenen die met de bestrijdingsmiddelen moeten werken, ervaren dit werk in toenemende mate als bedreigend voor de gezondheid. 

   

 

Maar een ongeremde groei van onkruid is ook geen aanvaardbare oplossing, al was het alleen maar door de schade die door verstopte afvoerputten en door woekerend onkruid aan het plaveisel wordt toegebracht. De thermische apparaten van HOAF WeedControl  bieden hier een oplossing voor.

 

 

Handbranders
 


 
HOAF Thermhit 15

 


 
HOAF Thermhit 25

 


 
HOAF Thermhit 45

 


 
HOAF Thermhit 75
RIPA Green

 
HOAF Thermhit 75m

 

 

 

 

 

Aanbouwbranders
 


 
HOAF Thermhit 100
 

 
 HOAF Thermhit 125M
 

 
HOAF Weedtstar 100
 

 
HOAF Weedstar 100L

 
HOAF Weedstar 50i
 
     

 

Hete lucht machines
 

 


 
HOAF Weedair 50
 
 HOAF Weedair 75
 

 
HOAF Weedair 100

 


 
HOAF Weedair 150