Robotmaaiers Honda

 

Als u van maaien houdt, prima.

Zo niet, dan is Miimo er. U hoeft zich er helemaal niet mee te bemoeien want hij volgt op intelligente wijze de indeling van elke tuin, terwijl hij stil en fijntjes het gras maait en geen lelijke maaideeltjes achterlaat. Hij is zo slim dat hij zelfs weet wanneer hij zichzelf moet opladen.

 

HRM 40
Eenvoudige instelling dankzij "Neerzetten en maaien", geschikt voor verschillende gazonvormen tot 400 m2 met weerbestendige en "Slimme Timer".

HRM 40 Live
Eenvoudige instellingen dankzij "Meten en maaien", Geschikt voor verschillende gazonvormen tot 400 m2. Met smartphoneconnectiviteit en Amazon Alexa.

HRM 70 Live
Eenvoudige instellingen dankzij "Meten en maaien", Geschikt voor verschillende gazonvormen tot 700 m2. Met smartphoneconnectiviteit en Amazon Alexa.

Miimo 310
Maait tot 1500 m2 met zonebeheer. Micromulching en automatische oplading. snel reagerende schok- en hefsensoren.

Miimo 520
Maait tot 3000 m2 met zonebeheer. Automatische oplading met verhoogde maaitijd per lading. Snel reagerende schok- en hefsensoren.

Miimo 3000
Maait tot 4000 m2 met zonebeheer. Automatische oplading met verhoogde maaitijd per lading. Flexibele docking- en smartphoneconnectiviteit.

 

Gebruikte Miimo robotmaaiers
Mooie HONDA Robotmaaiers - occasions tegen een juiste prijs

 

 

Wilt u meerder robotmaaiers laten draaien op uw terrein?      

   
dan is "MULTI MIIMO" de oplossing voor u.    

 

 

 

 

 Voordelen op een rijtje, van de HONDA Mimmo:

  - Waterdicht:  Alle Miimo's zijn volledig waterdicht en kunnen alle weersomstandigheden aan.
  - Geen lawaai/overlast: Dankzij zijn elektromotoren is Miimo stil en bescheiden. Daardoor kan hij zelfs 's avonds laat het gazon maaien zonder u of uw buren tot last te zijn.
  - Bluetooth Smartphone App: Een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface waarmee u de instellingen van uw Miimo kunt aanpassen via Bluetooth™ op uw smartphone.
  - Instelbare maaihoogte: U kunt de maaihoogte voor uw gazon eenvoudig instellen tussen de 20 en 60 mm.
    Dat kan elektronisch via de smartphoneapp voor de HRM 3000 of handmatig voor de HRM 310/520.
  - Soepele draai: De HRM 3000 beschikt over onze unieke, soepele draaitechnologie, waardoor hij kan wegdraaien van de begrenzingskabel zonder te stoppen, voor een
    optimale maai-efficiëntie.
  - Flexibel laadstation: Miimo’s unieke laadstation kan op elke plek op uw gazon worden geïnstalleerd, dus ook onder een struik, op een smalle grasstrook of in een klein
    hoekje. Hierdoor kunt u hem heel discreet in uw tuin opbergen. *Alleen voor Mimmo 3000*
  - Wasbaar: De Mimmo 3000 is uitgerust met geavanceerde waterprooftechnologie, waardoor hij kan worden afgespoeld met een gewone tuinslang.
  - Antidiefstalbeveiliging: Elke Miimo kan worden beschermd door middel van een unieke beveiligingscode, zodat hij niet kan worden gebruikt door iemand anders dan uzelf.
    Hij stopt en slaat alarm zodra hij wordt opgetild en start pas weer als uw pincode is ingevoerd.
 

Zoek uw gazon op postcode...... en simuleer de HONDA MIIMO in uw eigen tuin.

 

 

Selecteer uw Brochure:

           
             
       
   

 

 

      Honda MIIMO robotmaaier product filmpjes